De inceput: AMR 3 ani

4.02.2009

Gata. Am revenit ca temporalitate in anul 2009, si daca perilometrul indica tulburatia de cartila piridindita pe care o intuiesc eu, cred ca suntem chiar in luna aprilie. Daca am dreptate, si probabil am, atunci se impune precizarea ca in cazul in care aveti indoieli asupra veridicitatii informatiilor de maxima importanta despre viitorul umanitatii, care prin bunavointa mea vor fi publicate aici, sa vi le imaginati pe post de veceu in zorii zilei.

Si fiindca am spus ca am revenit in anul 2009 pentru a oferi publicului larg informatii care din pacate le vor folosi prea putin la momentul la care vom face referire pe parcursul calatoriei, asta inseamna ca vin din viitor.

2012. Subsemnatul detine functia de prim-ministru al Romaniei, tara greu incercata de criza economica inceputa in urma cu trei ani, care a adus populatia de varsta medie la un nivel de paranoia pana intr-acolo incat miscarea legionara din Basarabia s-a vazut nevoita sa preia fraiele Romaniei. Si, prin votul democratic al celor sapte conducatori ai miscarii, si printr-o conjuctura favorabila in alinierea astrilor, am devenit primul-ministru al tarii din care, in anul de gratie 2012, se va detona bomba anti-umanitate.

Multiplele personalitati pe care le experimentez ma impiedica sa nu va dezvalui ca voi povesti tot complotul din perspectiva mesagerului unei razbunarii pe care fratele meu, Ilias Karanasis, o poarta omenirii, dupa teribilul accident in care Kontofalskis, iubitul sau patruped, a devenit trepied din neglijenta si ignoranta unui muncitor roman din Irlanda.

Din acea dimineata nenorocita de 14 ianuarie 1992, numaratoarea inversa pentru convietuirea dintre planeta Pamant si populatia care-l locuieste incepuse odata cu lacrimile de disperare varsate de Ilias asupra piciorului insangerat, disociat de corpul lui Kontofalkis. Urletele sale de disperare s-au transformat intr-o dorinta surda si indistructibila de razbunare, mai repede decat se transforma apa fiarta in aburi. Au urmat apoi doua luni de ritualuri shamanice in care am parcurs impreuna cu Ilias cele 9 lumi universal transcedentale, la capatul carora Ilias a experimentat visuri profetice, iar cea mai profunda vizualizare fiind aceea a sa in rolul anticristului, cu devoalarea in maxim 20 de ani de la acel moment a planului de actiune, si punerea lui in aplicare la sfarsitul acestei perioade. Cat despre mine, cel mai important lucru cu care m-am ales dupa perioada petrecuta in Siberia, alaturi de membrii tribului Pushniki a fost abilitatea de a levita si aceea de a calatori in timp. I-am facut mandri pe parintii nostri, si am pornit impreuna pe un drum fara intoarcere. Pentru nimeni!

Va urma

2 comments:

BFG said...

Alastor, consider ca in aceste vremuri tulburi era necesara aparitia ta, ca sa ne calauzesti catre sfarsit. Stiam ca asta se va intampla, iar acum frica a disparut.

Anonymous said...

AMR Athlon

Post a Comment

 
Design by Pocket Blogger Templates